Op deze pagina vind je een paar dingen over mij, mijn beweegreden en inspiratie en dingen die ik leuk vind om te delen. 

INSPIRATIE

Inspiratie haal ik overal vandaan: uit tijdschriften, boeken, streetart, kunst, mode, musea, mooie steden en veel meer. Ik vind het leuk om deze inspiratie te delen. Dat doe ik hier. 

LEES MEER

IS HET ONDERWIJS TE LINKS?

Moet onderwijs neutraal zijn? 
Bestaat neutraal onderwijs wel? 
Hoe ziet dat er dan uit?

In een interview dat op 28 mei 2019 op Emma.nl is gepubliceerd deel ik mijn mening hierover. Een link naar het originele interview vind je hieronder.

LEES MEER

INTERVIEW IN DE NAK

De NAK heeft zes verschillende Arnhemse illustratoren geïnterviewd over het illustratorschap. Elke illustrator kreeg de opdracht om een andere illustrator te portretteren. De mijne die je hierboven ziet is gemaakt door Renske de Kinkelder. Ik vind hem echt geweldig, ben er superblij mee en hij hangt sindsdien ingelijst in mijn hal. Het volledige interview vind je hier. 

LEES MEER

ABSTRACT

Tijdens het schrijven van mijn scriptie werden alle studenten vanuit de opleiding ook uitgedaagd om beeldend onderzoek te verrichten, ter ondersteuning van de theorie. Ik besloot om van alle plekken waar ik aan mijn onderzoek werkte een foto van een detail van de omgeving te maken en die zodanig te bewerken dat het een onherkenbare registratie werd van de stemming waarin ik op dat moment verkeerde. Die was meestal wanhopig. Het zijn niet allemaal prachtige resultaten, maar het was leuk om eens op een andere manier tot beelden te komen. Enkele ervan vind je hier. 

LEES MEER

BEELDGOED

Zes jaar lang heb ik een ontwerp studio gerund, genaamd Beeldgoed. Het startte als een kleine onderneming waar twee ZZPers aan werkten. We maakten websites en ontwierpen logo’s, de huisstijl en drukwerk. Maar we groeiden tot in totaal zes mensen en verzorgden ook de fotografie en de communicatie. Hier vind je een aantal van de projecten die we hebben gedaan. 

LEES MEER

SAMEN IN ARNHEM

Op 29 november 2018 was Samen in Arnhem, een bijeenkomst van 300 Arnhemmers die werken aan diversiteit en inclusie. Ik mocht iets vertellen over InDifferent, het project dat ik met mijn leerlingen heb opgericht om op te komen voor respect, diversiteit en inclusie op school. Het was inspirerend om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor dezelfde doelen, van jong tot oud, met uiteenlopende culturele achtergronden, op verschillende manieren en gebieden, zoals laaggeletterdheid, nieuwkomers, plaatsen op de arbeidsmarkt, toegankelijkheid voor gehandicapten, de LGBTQ+ community en veel meer. Ik ben trots dat ik hier deel van uitmaak!