Ik verkoop mijn tekeningen

Mijn vriend Agus woont met zijn vrouw en pasgeboren dochter in Indonesië. Hij werkte in de toeristische sector maar is door corona zijn baan verloren. Hun situatie is kritiek: ze hebben amper geld voor eten. Hij wil een eigen bedrijf starten in het maken en bezorgen van voedsel. Hiermee kan hij zowel in de levensbehoeften van zijn familie voorzien, als anderen in soortgelijke situaties helpen. Het opzetten van dit bedrijf kost ongeveer 1000 euro. Ik ben van plan om dat geld bij elkaar te sparen. Daarom verkoop ik momenteel al mijn oude tekeningen. 

Over de tekeningen

Het zijn originele tekeningen, dus one of a kind. Sommigen zijn gemaakt in opdracht, anderen heb ik uit mezelf gemaakt. Ook zitten er wat schetsen en doodles tussen. Ze hebben een naam maar voor het gemak geef ik ze een nummer. Bijna alle tekeningen zijn gemaakt met oostindische inkt dus vervagen nooit. Die met ander materiaal zijn gemaakt vervagen niet als ze achter CS glas zitten. De formaten variëren van ongeveer A5 tot A3, de meeste zijn rondom A4. Het is nog steeds mijn doel om ooit een beroemd kunstenaar te zijn, dus hopelijk is dit een lucratieve aankoop voor je.

Spelregels

– Je kan bieden tot 1 november 2020.
– De tekening gaat naar de hoogste bieder, die krijgt op 2 november bericht.
– Sommige tekeningen zal ik langsbrengen, anderen verzend ik per post. Verzendkosten komen er dan nog bij (maximaal 3,50 euro)
– Ik behoud het recht om biedingen te weigeren.
– Ik behoud sowieso alle rechten over deze actie. 
– Al het geld gaat naar Agus.